Atatürk İlkokulu

Vizyon: Öğrencilerin eğlenerek öğrendiği, öğrenerek eğlendiği, öğrendiklerini davranış haline getirdiği, her öğrencinin potansiyeline göre değerlendirildiği, kültür, sanat ve sportif faaliyetleri ile "Hayat Boyu Öğrenmeyi" amaç edindiği, öğrenci ve öğretmenlerinin mutlu olduğu bir eğitim ortamı oluşturmak.

Misyon: Biz, başarıya ulaşmak isteyen, soran, sorgulayan, düşünen, yetenekleri ön plana çıkaran, sorumluluklarını bilen, özgüveni tam, teknolojiyle barışık, sağlam karakterli, sevgi ve hoşgörülü, sosyal ve kültürel alanlarda aktif bireylerin yetiştiği, içinde olmaktan herkesin mutluluk duyacağı bir okul için varız.

Başarılar: 0

Saatler: 08:50 - 14:30
Isınma: Kalorifer
Yabancı Dil: İngilizce
Sportif Etkinlikler: OKULUMUZDA VOLEYBOL, SATRANÇ, HALK OYUNLARI KURSLARI DÜZENLİ OLARAK YAPILMAKTADIR.
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: OKU ANLA YAŞA, İŞ BİLEN ELLER GÜVENLİ YÜREKLER, ENGELSİZ TRAFİK EĞİTİMİ,SEN İSTE YETER KANSER ÇEKER GİDER, GELECEĞE KULAÇ ATIYORUZ,SAMSUN MAARİF HAREKETİ

WEB - https://tekkekoyataturkilkokulu.meb.k12.tr

Adres - Kurtuluş Mahallesi Önder Sokak No 6/1 Tekkeköy / SAMSUN

Yerleşim Yeri - Okulumuz Tekkeköy´ün Kurtuluş mahallesindedir.

Adres - Kurtuluş Mahallesi Önder Sokak No 6/1 Tekkeköy / SAMSUN

Ulaşım İlçemizden sürekli olarak Samsun merkeze belediye otobüsleri ve minübüslerle taşımacılık yapılmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz Samsun İli Tekkeköy İlçesi Merkezi Kurtuluş Mahallesinde bulunmaktadır. Samsun merkeze uzaklığı 12 km´dir.