Not Be A Bully,Be A Buddy! Projemiz Başlıyor!

20.10.2023 156

Bu projemizde akran zorbalığıyla ilgili farkındalık oluşturmak ve okullarımızda sıkça yaşanan bu olgunun azalmasını sağlamak istiyoruz. Ayrıca projemizin etkinliklerinde kullanacağımız Web 2 araçlarıyla öğretmenlerimizin ve öğrencilerimizin teknolojiyi etkin kullanmalarını, yabancı ortaklarımız olduğu için proje dilinin İngilizce olmasından dolayı da öğretmen ve öğrencilerimizin İngilizceyi etkin olarak kullanmalarını sağlamayı hedefliyoruz.

Okulumuz öğretmenlerinden Kübra KAYA ve öğrencilerinin dahil olduğu  “Not Be A Bully, Be A Buddy!” Türkçe adıyla “Zorba Olma, Kanka Ol!” adlı projemiz toplam 12 ortaklıdır. Projemizin 7 ortağı Türkiye’den,3 ortağı İspanya’dan,1 ortağı İtalya’dan,1 ortağı ise Polonya’dandır.

meb_iys_dosyalar/55/11/731503/dosyalar/2023_10/20092209_NOT-BE-A-BULLY-BE-A-BUDDY-YENIIII.pdf